vineri, 6 ianuarie 2012

Pilda zilei

Un frate l-a intrebat pe avva Pimen: "Ce sa fac cu aceste tulburari care nu-mi dau pace?". Batranul i-a spus: "Pentru fiecare necaz sa plangem in fata bunatatii lui Dumnezeu, pana cand Se va milostivi de noi".

Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul şi Întâimergătorul Domnului 2012

Mâine (07 ianuarie), la Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul şi Întâimergătorul Domnului, Preasfinţitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Italiei va sluji la Paraclisul Sfântul Ioan Evanghelistul de la Centrul Eparhial.

Sărbătoarea Botezului Domnului la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei


Sărbătoarea Botezului Domnului
la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

Azi, la sărbătoarea Botezului Domnului (6 ianuarie), după Sfânta Liturghie slujită la Paraclisul cu hramul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial, Preasfințitul Părinte episcop Siluan a oficiat Sfinţirea cea Mare a Apei (Aghiasma Mare) pe esplanada din fața Reşedinţei Eparhiale începând cu orele 12:00.
Tot cu această ocazie a fost inaugurată o Sală de Cateheză și o Bibliotecă pentru copii, puse sub oblăduirea Sfintei Mucenițe Lucia, și au fost  binecuvântate ultimele lucrări de amenajare exterioară a spațiului de la Biserica Paraclisului Adormirea Maicii Domnului .
 
Mai multe poze găsiți aici >>>
Slavă Domnului pentru toate !